January 23, 2010

WOW Sungguh Panas !

yawww .
harini tepat pukul 8 gua turun training . memang semangat .
padahal manager si asoi geli geli dah call banyak kali sebab waktu training sebenarnye pukul 7 .
hahak . gua sedar pon sebaab buyu kejot . pastu mandi cap cincai gua kejut si putih kat atas . then gerak .
lame tak berlari tetibe bangun pagi pegi lari . memang tak ah .
sesampai lokasi dari jauh sudah boleh nampak riak wajah si geli geli manager . pakai kasut je main golek golek . tu je gua punye training . simple dan efektif .

there are 7 of us . john , epi gempak , JD , asoi geli geli , buyu , luffy ,and and gua yang tak kacak neh . ade lagi 2 tak dapat datang . nama dirahsiakan . main sampai letih . nak muntah . demmed . dah la panas terik . padahal pukul 9 baru . dah la gua tak pakai UV protection , sunburn ape lancau tuh . berbelang sudah . nampak aneh tapi disukai kan kan . then suasana menjadi sejuk sejuk dan panas seakan telah mencairkan hati setelah kehadiran satu bas pemain pemain ala ala professional bola jaring dari masterskill agaknye . seronok tengok dorang training . sejuk mata memandang . kohkohkoh .

then then esok training lagi . improve cket plss . hahak .




*siap siap wangi wangi nak pegi jumpe my lovely buah durian . awww awww rinduu . dah lame tak jumpe . *

14 comments:

  1. cuci mata eh masa training . padanlah semangat je sanggup bangun pagi pagi nak pegi . ohhhhh taw dah kenapa .

    ReplyDelete
  2. eh takk mane ade . i training nak menang punye .

    ReplyDelete
  3. eleh yelaa . konon . poyooo ah .

    ReplyDelete
  4. betol . kitorang tak cas cas power okee

    ReplyDelete
  5. hahak bongek tapi you cuci mata kot . best la tuh

    ReplyDelete
  6. ahh kau kura kura . gelak je tahuu .

    ReplyDelete
  7. T________________________________T pegi la sane lagi pagi pagi . ramai gadis kan .

    ReplyDelete
  8. takde dahh . sekali je dapat tengokk . T________T

    ReplyDelete
  9. padan muka . tengok i jee lagi bagus :D

    ReplyDelete
  10. yee tengok you lagi bagus . seksi , hot , aww aww .

    ReplyDelete