December 08, 2009

OMGOMGOMG !

haihhh

gua nak mengeluh beb .
boley ?
gua tak semangat nak update blog minggu neh atas sebab gua takde duit .
tak berduit.tak ber wang .takdak sen .takdak mana .tadop pitih .no money bebeh no money.understand !

yelah mungkin you guys tak tau sangat ape kaitan duit dengan blog.tapi bagi gua bile takde duit gua tak de mood .heheh.tapi bile ade duit gua tak update sangat.*haih*

gua perlukan mood romantis bile nak tulis kat sini.baru lah feel to adee.nak menulis pon sodap.yang membaca pon seronok.kan ade kemesraan disitu.

so give me some mood romantis or else give me some money !
hahah


*thanks labee membelanja ku makan dan new moon wakakaka dan ninja wakakaka*




3 comments:

  1. hoii i pun dah pokai kot .
    tuh la bila ade duet , joli sane sini .
    x ingat dunia

    ReplyDelete
  2. duit cuma kepuasan duniawi teman temanku

    ReplyDelete